مراحل موثر در پیشرفت یک طراح سایت
نخستین قدم برای ورود هر شخص به دنیای کسب و کار اینترنتی، ساخت یک وب سایت است. به طور معمول وب سایت ها برای دو هدف خاص طراحی می شوند:
·         وب سایت هایی که هدف از طراحی آن ها معرفی علایق، مهارت ها و صحبت های یک شخص می باشد.
·         وب سایت هایی که هدف از طراحی آن ها معرفی خدمات و یا کالاهای یک سازمان، شرکت و از این قبیل گروه ها می باشد.
طراحان سایت برای ساخت و طراحی یک سایت موثر و پر بازدید، نیازمند برخی آگاهی ها و مهارت هایی هستند که در این مطلب بخشی از این مهارت ها را بررسی می کنیم تا بتوانیم به صورت بهتری مسیر پیش رو را طی کنیم تا تبدیل به یک طراح سایت حرفه ای شویم. برای تبدیل شدن به یک طراح سایت خوب و حرفه ای مهارت های اخلاقی و دانش علمی بسیار مورد اهمیت است. در ادامه هر دو بخش را بررسی خواهیم کرد.
مهارت های اخلاقی
·         داشتن پشت کار فراوان:
برای انجام دادن کارها از نهایت توانایی خود استفاده کنید و به کاری که می کنید معتقد باشید و بدانید که با به کارگیری نهایت تلاش خود بهترین خروجی را از کار خود به دست خواهید آورد و       می توانید بهترین طراحی با بهترین ایده ها و نظرات را داشته باشید.
 
·         عدم پافشاری بر سلیقه شخصی خود:
گاهی در انجام برخی پروژه ها لازم است از سلیقه شخصی خود کناره گیری کنیم و نظرات صاحب سایت را اعمال کنیم، زیرا این کار باعث آرامش بیشتر خود در کار می شود و همچنین شخص سفارش دهنده سایت حق بر اعمال برخی نظرات خود بر سایت خود را دارد.
·         سازگاری با شرایط متفاوت:
در پروژه های متفاوت ممکن است هر طراح با مسائل و مشکل هایی روبرو شود که ممکن است در طراحی های گذشته خود با چنین مسائلی مواجه نشده باشد، این مسائل ممکن است باعث اثرات منفی روی ذهن طراح شود. پس یک طراح حرفه ای باید بداند چگونه با سازگاری خود در هر شرایط، مشکلات پیش آمده را حل و فصل کند. این توانایی هم به نفع خود طراح  است هم به نفع پیشبرد پروژه به بهترین شکل ممکن.
·         تمرکز بر روی پروژه در حال انجام:
در طراحی سایت تمرکز بر کار و گم نکردن هدف و چرایی انجام پروژه در حال انجام برای طراح بسیار مهم است و هر لحظه در کار باید هدف از خلق پروژه را برای خود یادآوری کند تا هیچ چیز باعث افت کار و یا ایجاد مشکل در یک طراحی نشود.
 
·         آشنایی کامل با ابزار طراحی سایت:
چیزی که شما را منحصر از دیگر طراحان می کند آشنایی بیشتر و تخصصی تر شما نسبت به ابزارهای مورد استفاده و کاربردی در طراحی سایت است. با دانستن و به کار گیری این ابزار شما نسبت به سایر طراحان حرفه ای تر معرفی می شوید.
·         داشتن روحیه مناسب در محیط کار:
همیشه در محیط کار و در برخورد با همکاران خود دارای انرژی خوب باشید تا دیگر همکاران نیز از معاشرت با شما سرخوش و شاد شوند، زیرا داشتن انرژی و روحیه خوب در محیط کار باعث پیشرفت در کار و فعال شدن بیشتر ایده ها و هنرها می شود.
·         بروزرسانی دانش:
یک طراح خوب به طور مداوم باید در حال بروزرسانی دانش و اطلاعات خود در زمینه طراحی سایت و دانش وب باشد تا بتواند به روزترین طراحی ها را انجام دهد .
 
دانش علمی  
·         مهارت در کار گروهی:
طراحی یک سایت توسط یک گروه برنامه نویس انجام می شود که هر کدام بر اساس تخصص خود قسمت هایی از یک سایت را راه اندازی می کنند، در این میان هر کدام از اعضاء این گروه می توانند با رفتار خود بر دیگران تاثیر گذار باشند. پس در چنین شرایطی اشخاص باید با رفتار و اخلاق خود باعث ایجاد نشاط و انرژی مثبت مضاعف بر تمامی اعضاء گروه شوند تا همه بتوانند با روحیه مناسب به کار خود ادامه دهند.
 
 
·         کسب تجربه در زمینه طراحی وب:
تجربه کاری مناسب یکی از ارکان کار یک طراح سایت است و مقدار دانایی و مهارتی که در این مرحله به دست می آید هیچ کدام از کلاس های دانشگاه و آموزشگاه ها به شخص القا نمی کند. پس تجربه در کار می تواند باعث حرفه ای تر شدن و تمایز بسیار شما با سایر طراحان تازه وارد و بدون تجربه کاری شود.
 
·         ساختن یک چارچوب در طراحی:
پیش از شروع طراحی سایت، طراح باید یک چارچوبی از کارهایی که باید انجام شود، علایق و خواسته های مشتری و مواردی که در طراحی سایت مورد توجه قرار می گیرد را بسازد تا بتواند با یک دید باز و هدف مشخص شده کار خود را شروع و به جلو هدایت کند تا در مسیر کار دچار سردرگمی و اختلال نشود.
 
·         دانش نرم افزاری:
بهره داشتن از دانش در نرم افزارهای مورد استفاده در طراحی سایت، بسیار برای طراحان حائز اهمیت است، زیرا این دانش باعث ایجاد سهولت در روند کار طراحان می شود و حتی اگر یک طراح آشنایی لازم با نرم افزار های جدید در طراحی را نداشته باشد باید به طور مختصر با نحوه و هدف کارکرد آنها آشنا باشد تا بتواند یک طراح مناسب و ایده آل شود.
 
·         داشتن مهارت مختص هر شخص:
طراحی گرافیکی قدم اول طراحی یک سایت است، تا بتواند نمایش سایت را برای بازدیدکننده جذاب و زیبا کند، پس این کار احتیاج به یک گرافیست ماهر دارد. شاید یک طراح سایت کمی در زمینه گرافیکی دانش داشته باشد اما قطعا نمی تواند در حد یک گرافیست در این زمینه مهارت داشته باشد. پس برای حرفه ای تر کردن یک وب سایت، بهتر است که هم طراح سایت و هم طراح گرافیست هر دو در کنار یکدیگر و فقط در زمینه مربوط به مهارت خود فعالیت کنند تا بتوانند یک خروجی مناسب و ایده آل داشته باشند.
 
·         داشتن روحیه کسب و کار:
یک طراح سایت موفق نباید احساس کند که انجام این کار برایش یک تفریح و اوقات فراغت به حساب می آید، بلکه باید مانند یک کارمند در انجام کار خود حس وظیفه شناسی و تعهد داشته باشد و به چشم یک کسب و کار به فعالیت خود نگاه کند تا بتواند در کار خود پیشرو و موفق باشد.
 



مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین وبلاگ ها

آخرین جستجو ها